PROFESSIONELLA FLYTJÄNSTER DU KAN LITA PÅ

Om oss

Vårt uppdrag är att ge den bästa flytt upplevelsen till bästa möjliga pris.Vi sänker ner alla kostnader i förväg så att du vet exakt vad du betalar för. Vi behandlar dina saker som om de skulle vara våra egna. Din säkerhet är vår prioritet.

Det bästa hos oss är en förstklassig flytt samt magasinerings tjänst med ett mycket enkelt mål: att göra din långdistansflytt mindre stressigt och billigare. Transport industrin är förvirrande och det sista du behöver när du förbereder dig är förvirring. Nacka Flytt och Transport AB har hjälpt många människor att flytta då vi känner branschen väl både inifrån och utifrån. Vi kommer att skydda dig från kaoset och hålla din flytt enkel och billig.

Vårt jobb är inte bara att flytta dina tillhörigheter från ett ställe till ett annat. Vårt jobb är att göra din flytt så enkelt och stressfritt som möjligt. Varje medlem i vårt team har genomgått omfattande utbildning och är engagerad i att upprätthålla vårt rykte för professionalism.

VAD KUNDERNA SÄGER

KUNDOMDÖMEN
  • Company
  • Company
  • Company
  • Company
  • Company

Att bli av med otrevlig lukt i kylen är viktigt, med hjälp av våra ECO städartiklar du kommer glömma om den http://bit.ly/19thXyz

-- 2 TIMMAR SEDAN
Måndag till söndag
8:00 till 20:00
HELGER
8:00 till 17:00